Beeld © Talpa/SBS

Martien en Erica open en eerlijk over seksleven

01 augustus 2019 13:32

Bijna een miljoen mensen volgen het grote avontuur van Martien Meiland en zijn vrouw Erica. Hoewel de meeste kijkers inmiddels weten dat Martien op mannen valt, zijn er toch een hoop vragen over de relatie van Martien en Erica. Tegenover weekblad Weekend doen ze een boekje open over hun bijzondere relatie.

"Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik in godsnaam met Martien ben getrouwd"

Martien en Erica zijn inmiddels voor de derde keer getrouwd. Toch is er helemaal geen spanning tussen de twee. Erica dacht altijd in een gelukkig huwelijk te zitten, toch bleek dat iets anders te zitten. Ruim zestien jaar geleden kreeg Erica een klap te verduren toen haar Martien vertelde eigenlijk op mannen te vallen. “Dat was heel heftig. De kinderen waren nog klein en ineens vertelde mijn man me dat hij me ging verlaten omdat hij zich doodongelukkig voelde”, vertelt Erica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-Martien en Erica zijn weer getrouwd

Toch zijn de twee weer bij elkaar gekomen en inmiddels weer gelukkig getrouwd. “Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik in godsnaam met Martien ben getrouwd. Hij is immers al jaren uit de kast. Ik vind dat zo’n stomme vraag. Alsof liefde alleen maar kan bestaan als je die ook lijfelijk bedrijft. Ik ben stapelgek op die man en ik durf wel voor hem te antwoorden dat dit wederzijds is. Wat maakt het dan verder uit?”, vraagt ze zich af.

Hoewel de twee dus wel getrouwd zijn, hebben ze geen seks samen. Ook slapen ze niet bij elkaar op een kamer, zoals we konden zien in Chateau Meiland. Erica mist dit aspect van de relatie ook totaal niet: ”Geen moment. Wat Martien en ik met elkaar hebben, overstijgt het seksuele. Ik taal er eerlijk gezegd niet naar. Het lijkt wel alsof mijn lichaam die afdeling even op slot heeft gezet. Dat komt me goed uit. De weinige uren die ik naast het vele werk op het chateau nog over heb, besteed ik liever aan het kijken naar een goede film op Netflix en een paar uur heerlijke slaap dan aan een potje rollebollen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityserie Chateau Meiland krijgt tweede seizoen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!