Beeld © RTL/Videoland

Temptation-Daniëlle: 'Ik wil Thomas' secretaresse spelen in bed'

03 augustus 2019 16:35

Dat Temptation Island VIPS weleens ver gaat, was allang duidelijk. Ook verleidster Daniëlle is niet vies van een vunzig gesprekje of aanraking in het programma. Maar in het echte leven houdt ze ook wel van een avontuurtje.

"Daar word ik zelf ook wel opgewonden van als iemand dat bij mij doet”

De hete gesprekken tussen Daniëlle en Thomas Cox zorgen voor veel ophef. Maar houdt Danielle in real life ook van opwindende praat? “Ja, daar word ik wel opgewonden van”, vertelt Daniëlle openhartig. Dit komt naar aanleiding van haar heftige date met de YouTuber. De verleidster vertelde Thomas dat ze hem nauwelijks kon weerstaan en liet weinig aan de verbeelding over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Quentin: 'Channah heeft me pijn gedaan'

Ook heeft Daniëlle niet stilgezeten voordat ze deelnam aan het verleidelijke programma. Ferry vraagt zich af hoeveel mannen er in haar leven zijn geweest. “Ik weet het oprecht niet”, antwoordt Daniëlle. De verleidster grinnikt alleen een beetje als de presentator vraagt of het aantal bedpartners in elk geval boven de twintig is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat?! Temptation-Daniëlle en Mezdi weer samen gespot

De stoeipoes is ook niet vies van het doen op bijzondere plekken. “Ik heb ook op gekke plekken seks gehad. Als ik echt zin heb, doe ik het ook”, aldus Daniëlle. “Het gekste was in een oerwoud ergens in Panama.” Het was ook best een gevaarlijk avontuurtje, het was aan de rand van een weg. “Ik dacht: als ‘ie me nu een duwtje geeft, dan ben ik dood.” Het is duidelijk: Daniëlle houdt van een beetje wild. Zo vertelt ze ook een rollenspel te willen doen met Thomas, omdat ze dan zijn secretaresse kan spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Rowan wil met Temptation-verleider Ricardo samenwonen

Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS en elke vrijdag een nieuwe Temptation Gossip om 09.00 uur bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!