Beeld © TBS

Deze serie wordt nu al vergeleken met The 100

01 augustus 2019 21:57

Onder het mom van je kunt nooit genoeg series kijken, delen we vandaag een nieuw pareltje met je: Snowpiercer. Hoewel er alleen een trailer van is verschenen, wordt het nu al vergeleken met de populaire show The 100.

De gloednieuwe serie komt uit de koker van dezelfde maker als Orphan Black en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013.

Het verhaal speelt zich af in de toekomst, waar vanwege een uit de hand gelopen experiment de aarde is veranderd in een groot ijsblok en een deel van de mensheid is uitgestorven. Buiten is de temperatuur inmiddels teruggelopen naar -119 graden. De enige overlevenden wonen in de Snowpiercer: een gigantische trein die voortdurend de wereld rondcirkelt. Binnen de muren van de trein heerst onrust en dreigt er een klassenoorlog uit te breken. Kunnen ze de orde weer herstellen?

Bekijk de trailer hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zesde seizoen The 100 van start bij Netflix

Hoofdrollen zijn er voor Oscar-winnares Jennifer Connelly en Tony Award-winner Daveed Diggs. De serie zal in het voorjaar van 2020 te zien zijn bij TBS. Ook in Nederland kunnen we genieten van de serie, bij Netflix. De streamingdienst kocht de rechten van Snowpiercer tegelijk aan met You

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!