Beeld © ANP

Janny van der Heijden denkt nog lang niet na over pensioen

05 augustus 2019 08:20

Janny van der Heijden blaast in september 65 kaarsjes uit, maar is nog niet van plan achter de geraniums te gaan zitten. "Met pensioen ga ik vast wel ooit, maar voorlopig niet", zegt het Heel Holland Bakt-jurylid in De Telegraaf.

"We hebben prachtige plekjes gezien"

Sterker nog, Janny is vanaf maandagavond te zien in het nieuwe programma Denkend aan Holland. Daarvoor stapte ze aan boord bij André van Duin, met wie ze door ons land vaart. "Nederland is vanaf het water echt totaal anders. Dat heeft mij verrast. We varen door het hele land, waardoor het heel divers is. We hebben prachtige plekjes gezien. We doen een terrasje, maken een uitstapje en kijken wat er aan moois en interessants is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Janny van der Heijden kookt met DJVT-Vjeze Fur

Denkend aan Holland is slechts vier weken op de buis. "Dat is het maximaal haalbare, omdat we allebei zó druk zijn dat er even niet meer mogelijk is."

Vanwege de volle agenda van André sneuvelt ook De nieuwe lekkerbek, de zoektocht naar dé nieuwe snack. "De nieuwe lekkerbek gaat niet door omdat André bezig is met de opnames van een nieuw seizoen van de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen."

Ook in Smaakt naar meer treffen Janny en André elkaar niet meer. Het programma, waarin werd nagebabbeld over Heel Holland Bakt, werd bestempeld als te veel amusement en moest verdwijnen. Kijkcijferhit Heel Holland Bakt keert volgens Janny eind dit jaar weer terug voor een zesde seizoen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!