Beeld © RTL/Videoland

Yolanthe in shock: 'Temptation niet voor zwangere vrouwen'

08 augustus 2019 09:56

Het ging er zoals gewoonlijk heftig aan toe bij Temptation Island VIPS. De beelden, die de deelnemers te zien krijgen, maken het moeilijk voor ze om zich te blijven focussen. Deze aflevering heeft namelijk een behoorlijke twist. Channah onthult haar zwangerschap, waardoor dit misschien wel de heftigste aflevering van het programma ooit is.

“Meisje, hoe kun je dit nou doen? Hoe kun je meedoen aan zo’n test?”

Niet alleen Channah krijgt het zwaar te verduren dit keer. Haar vrouwelijke collega's krijgen allemaal veel stof tot nadenken. Na een week op het eiland is het tijd voor het tweede kampvuur. “Van binnen ben ik mezelf aan het opvreten”, zegt Pommeline. En niet onterecht, de beelden die Shirley krijgt liegen er niet om. “Wat een idioot”, zegt de blondine over haar vriend Damian, die erg geniet van het gezelschap van Djamiah. Na het zien van haar beelden lijkt Yasmins relatie per direct voorbij te zijn. “Welke relatie?”, vraagt ze. Vooral Thomas' vunzige gesprek met Daniëlle raakt haar. “Hij is helemaal niets meer van mij.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleider Sam gespot met Love Island-deelneemster

Fabrizios heftige uitspraken over het verkopen van zijn gedeelde spullen met Pommeline komen hard binnen bij de blondine. “Wat de f•ck heb ik fout gedaan dan?”, huilt ze. “Ik kan echt niet meer. Ik wil zo graag naar huis. Wat is zijn probleem?” Als laatste is Channah aan de beurt. Quentin heeft praktisch al een affaire met Laetitia, maar het laat haar koud. “Mijn relatie is over”, zegt Channah terwijl ze haar schouders optrekt.

Echter barst de bom pas écht na het kampvuur. Channah vraagt om nog even te kunnen blijven zitten. “Vlak voordat Quentin en ik hierheen kwamen zijn we erachter gekomen dat ik zwanger ben”, laat ze weten aan een gechoqueerde Yolanthe. “Ik ga tóch liever naar huis, omdat ik voor mezelf en de kleine wil zorgen.” Het verrast Yolanthe. “Ik weet niet zo goed weet ik moet zeggen”, verklaart ze. “Als ik dan beelden zie dat hij na drie dagen al iemands borsten vasthoudt, doet me dat echt veel pijn”, legt Channah uit. “Ik ben blij dat ik ben geweest, omdat ik de echte Quentin heb gezien.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Cox over Temptation VIPS: 'Ik heb het zwaar onderschat'

Yolanthe blijft in shock door Channahs onthulling. “Meisje, hoe kun je dit nou doen? Hoe kun je meedoen aan zo’n test?”, vraagt ze zich af. “Dat hij niet heeft gezegd: je bent zwanger, je bent m’n vrouwtje en je krijgt m’n kind, dit gaan we niet doen. Dit kan toch niet? Dit programma is allesbehalve goed voor een zwangere vrouw.” En Channah is het met haar eens. “Ik wilde gewoon echt weten hoe Quentin in elkaar zit. En of hij in elke situatie voor mij door het vuur gaat. Ik ben erachter gekomen dat dat niet zo is.” De twee zullen direct de villa’s verlaten. Volgende week zullen Channah en Quentin alles uitpraten bij het kampvuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Laetitia: 'Quentin had niet mee moeten doen'

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan een gloednieuwe Temptation Gossip met verleidster Daniëlle. Hierin vertelt ze over haar heftige pestverleden, hoe ze bijna overleed aan anorexia en hoe ze een spelletje speelde met Thomas Cox. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!