Beeld © Jinek/KRO-NCRV

Freek Vonk en Eva Jinek aan één tafel zorgt voor hilariteit

09 augustus 2019 13:42

Freek Vonk (36) was gisteravond bij zijn ex Eva Jinek (41) te gast in haar talkshow Jinek. De gelegenheid was internationale kattendag, maar de rest van de uitzending was ook niet voor de poes.

"Freekie, we kunnen ze een uur lang gek maken"

Tijdens een kort gesprek over de panda's in Ouwehands Dierenpark merkte het duo op dat het lang duurt voordat er nieuwe panda's geboren zullen worden. "Paren doen ze geloof ik nog niet", merkte Freek op. Eva reageerde: "Dat is altijd het ingewikkelde toch, pandapunten?" Pandapunten worden ook wel genoemd als het gaat om seksualiteit. Wanneer iemand lang niet van bil is gegaan, heeft diegene veel pandapunten. "We gaan het er niet over hebben", schreeuwde Eva. "Vergeet dat ik dat heb gezegd!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Freek Vonk vanavond bij zijn ex Eva Jinek aan tafel

Het zorgde voor hilariteit in de studio. Tafelgast Carlo Boszhard kon er wel om gniffelen: "Ik vind dit een heel gek gesprek. Heel gek." Het deed hem zelfs denken aan een scène in De TV Kantine. Ook entertainmentjournalist René Mioch vond er het zijne van: "Nou ik vind het sowieso eigenlijk een spannende uitzending. Bij elk interview zou ik dat zelf ook doen. Ik heb het gevoel alsof ik met Angelina Jolie en Brad Pitt aan tafel zit en dat er tegen mij gezegd wordt: 'Je mag het er niet over hebben.'" Na wat gegiechel aan tafel besluit Eva: "Freekie, we kunnen ze een uur lang gek maken, denk ik." "Let's do it", aldus Freek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Jinek en Pauw voortaan vroeger op de avond'

Eva en Freek hadden 2,5 jaar lang een relatie, maar in 2015 besloten ze er een punt achter te zetten. Ondertussen is Eva helemaal in love met haar Dexter en samen hebben ze een zoontje genaamd Pax. Er gaan geruchten dat Freek ook weer gelukkig in de liefde is, maar dit heeft hij nooit officieel bevestigd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!