Beeld © Netflix

Hoe is het geëindigd tussen Piper en Alex in OITNB?

09 augustus 2019 16:19

Het laatste seizoen van Orange is the New Black liet fans met veel vragen achter. Zo ook over de relatie van Piper en Alex. Het huwelijk van de twee hing aan een zijden draadje. Maar aangezien er geen nieuwe afleveringen komen, vragen kijkers zich af hoe het is geëindigd tussen de dames. Let op: dit artikel bevat spoilers over het laatste seizoen van OITNB.

"Ze hebben allebei veel geleerd van hun tijd in de gevangenis en dragen dat altijd bij zich" 

Alex en Piper hebben door alle seizoenen van Orange is the New Black heen een knipperlichtrelatie gehad. Maar tegen het einde aan leek het eindelijk gelukt te zijn en trouwden de twee. Dat Piper de gevangenis mocht verlaten, gooide roet in het eten, bleek in seizoen zeven van de Netflix-serie. Aan het einde van de reeks is te zien hoe de blondine een keuze moet maken tussen haar echtgenote en een nieuwe vlam, Zelda. Maar hoe gaat het verder tussen Piper en Alex na het einde van de serie? Actrice Laura Prepon heeft antwoorden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dascha Polanco legt einde van haar personage Daya in OITNB uit

Laura speelt Alex en vertelt over hoe het daadwerkelijk is afgelopen tussen haar en haar liefde. De brunette werd overgeplaatst naar een gevangenis in Ohio, waardoor het contact tussen haar en Piper eventjes moeilijk leek. Maar wat blijkt: de blondine is haar echtgenote achterna gegaan en óók in Ohio gaan wonen. Huwelijkscrisis verholpen, aldus Laura. "Alex en Piper komen weer bij elkaar", legt ze uit aan The Hollywood Reporter. "Ze hebben allebei veel geleerd van hun tijd in de gevangenis en dragen dat altijd bij zich." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OITNB-actrice slachtoffer hacker

Eind goed, al goed voor Piper en Alex. De blondine is naar een andere staat verhuisd, heeft daar een nieuwe baan in de Starbucks gevonden en heeft vaarwel gezegd tegen haar tweede optie Zelda. "Het komt er op neer dat de liefde overwint", vindt Laura. "En Alex en Piper houden van elkaar, dus ze vinden altijd wel een manier om bij elkaar te kunnen zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!