Beeld © ABC

Grey's Anatomy hint op terugkeer origineel personage

9 augustus 2019 20:29

Het lijkt erop dat een enorm belangrijk personage uit het begin van Grey's Anatomy weer terugkomt! Als het aan de makers ligt, komt er iemand heel speciaals weer zijn of haar opwachting maken in Seattle Grace.

"Er is iemand waarvan ik heel erg hoop dat ze dit seizoen nog terugkomt, maar dat is nog onzeker"

Grey's Anatomy gaat dit jaar alweer haar zestiende seizoen in en heeft dus al behoorlijk wat personages zien komen en gaan in de uiteenlopende, dramatische verhaallijnen. Genoeg om op voort te borduren en terug te blikken, dus. En daar zijn de makers van de show het mee eens. "Ik probeer iemand terug te brengen", vertelt maker Krista Vernoff tijdens een persconferentie. "Er is iemand waarvan ik heel erg hoop dat ze dit seizoen nog terugkomt, maar dat is nog onzeker. Ik ga het proberen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Grey's Anatomy krijgt nog vele seizoenen'

De hoop van fans is gevestigd op een comeback van Cristina Yang, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. Sandra Oh heeft inmiddels een andere show, Killing Eve, waar ze druk mee bezig is. Bovendien heeft de actrice al eerder aangegeven geen interesse te hebben. "Ik kom nooit meer terug", liet Sandra weten in een interview. "Ik heb zoveel liefde en waardering voor die periode in mijn leven, maar ik heb een nieuwe show waar ik enorm veel van houd en daar wil ik me op focussen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy spin-off vanavond te zien

Dit seizoen gaat zich richten op "familie en uitbreiding", liet Krista ook weten. "We breiden de Grey's-wereld uit", waarmee ze doelt op de cross-over met Station 19, wat ook in Seattle plaatsvindt en van dezelfde makers is. "We hebben zoveel lol en noemen het het 'seizoen vol lol.' Bij het lezen van het script moesten we huilen van het lachen. Er staan heel grappige dingen op de planning." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!