Beeld © Apple TV

Yes! Eerste trailer serie Reese Witherspoon en Jennifer Aniston

12 augustus 2019 18:39

Reese Witherspoon (43), Jennifer Aniston (50) en Steve Carell (56) slaan de handen ineen voor een nieuwe serie, The Morning Show. De reeks zal te zien zijn bij de nieuwe streamingdienst van Apple en is eindelijk een trailer van de veelbelovende show.

Apple pakt flink uit voor hun nieuwe streamingdienst. De techgigant heeft meerdere series besteld, waaronder The Morning Show met Reese, Jennifer en Steve. Hierin wordt de productie van een ochtendprogramma gevolgd, iets wat in Amerika veel bekeken wordt. Jennifer is te zien als Karen, Reese neemt de rol van Bradley op zich en Steve schittert als ene Mitch in de eerste trailer van de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston vroeg tegenspeler zijn baard te oliën

Het lijkt erop dat het een behoorlijke strijd gaat worden op de set van The Morning Show. De serie werd aangekondigd tijdens het evenement voor Apples streamingdienst en zou gaan over de intense relaties achter de schermen van een ochtendprogramma. Voor Jennifer is het de eerste serie waar ze aan meewerkt sinds het gigasucces van Friends. Reese daarentegen heeft veel succes beleefd met Big Little Lies, waarvan dit jaar nog het tweede seizoen in premiere ging. Ook Steve is bekend van tv, hij was de baas in The Office. Het is nog onbekend wanneer The Morning Show te zien zal zijn. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!