Beeld © ANP

Anna Nooshin presenteert opnieuw Holland's Next Top Model

13 augustus 2019 18:44

Het nieuwe televisieseizoen staat voor de deur en een aantal nieuwe, en oude bekende, programma's komen terug op de televisie. Zo is er weer genoeg leuks op de buis om de avonden te vullen.

Famke Louise, Loiza Lamers en onze eigen Nikkie Plessen zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. Zij zullen allemaal een rol van gastjurylid vervullen. Anna Nooshin zal de presentatie op zich nemen en Kim Feenstra en de Amerikaanse Nigal Barker zijn vaste juryleden in de nieuwe editie van de zoektocht naar hét nieuwe model van Nederland. Ook werd bekend dat het broertje van Tim Hofman, Sam, meedoet als kandidaat aan dit programma. Holland's Next Top Model is vanaf 2 september te zien op RTL5 en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Famke Louise schiet jury Holland's Next Top Model te hulp

De komende serie zal tevens de langste ooit zijn, hij telt namelijk zestien afleveringen. Er is dan ook een bijzondere twist dit jaar. Dit jaar worden de grenzen opgezocht met een extra modellenhuis. De kandidaten worden ingedeeld in twee huizen, zonder dat zij van het bestaan van het andere huis op de hoogte zijn. Net wanneer ze denken dat de finale in zicht is, krijgt de competitie een twist en zullen de overblijvers van beide huizen de strijd met elkaar moeten aangaan.

Wendy van Dijk keert ook terug op televisie met haar vroegere hit Hart in Aktie. Vandaag is een oproep gedeeld waarin de presentatrice kandidaten zoekt. Wendy maakte de show al eerder van 2000 tot 2006. Ze kijkt ernaar uit om weer het verschil te maken in de levens van mensen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Broer Tim Hofman gescout voor Holland's Next Top Model

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!