Beau en Albert praten over hereniging op televisie

13 augustus 2019 20:10

Er vinden gesprekken plaats tussen Beau van Erven Dorens en zijn redactie en Albert Verlinde over de nieuwe talkshow die Van Erven Dorens voor RTL gaat maken. Dat heeft Albert zelf bevestigd aan onze entertainmentdeskundige Aran Bade.

"Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij weer samen terug zouden komen"

Het zou voor het eerst in vier jaar tijd zijn dat het tweetal weer samen op televisie te zien zou zijn. Van Erven Dorens en Verlinde vormden jarenlang de kern van het programma RTL Boulevard. Het team viel uit elkaar toen Van Erven Dorens in 2009 naar SBS vertrok. Hij keerde in 2016 terug naar Boulevard, maar toen vertrok Verlinde, omdat deze zich meer met zijn theaterbedrijf wilde gaan bezighouden. Entertainmentdeskundige Aran Bade bevestigt dinsdag in RTL Boulevard dat er gesprekken plaatsvinden tussen de redactie van Beau en Albert Verlinde. "Albert heeft mij verteld dat hij gebeld is. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij weer samen terug zouden komen. Het hoeft niet elke avond te zijn, maar ik snap wel dat die interesse er is."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Ook reünie Beau en de Veteranen aangrijpend voor kijkers

De showbizzexpert keerde in januari terug naar televisie in het SBS-programma 6 Inside. Maar het programma met zijn nieuwe co-presentator Jan Versteegh trok niet veel kijkers en werd voor de zomervakantie stopgezet.

Of Talpa akkoord gaat met een samenwerking tussen Van Erven Dorens en Verlinde is nog maar de vraag. Verlinde tekende begin dit jaar voor twee jaar bij de zendergroep van John de Mol. Wat hij nu met het verdwijnen van 6 Inside gaat doen, is nog onduidelijk. "Het is echt nog niet bekend", zo zei Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Hij wilde in de uitzending niet ingaan of hij mogelijk naar de late Shownieuws gaat. "Dat vind ik lastig. Ik wil gewoon eerst even nadenken over wat ik nou precies wil."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Oeps! Zoons Beau van Erven Dorens vergeten Vaderdag

De nieuwe talkshow van RTL moet begin september van start gaan. De NPO lijkt af te stevenen op een talkshowoorlog; dinsdag werd bekend dat de shows van Eva Jinek en Jeroen Pauw voortaan ook om 22.30 uur beginnen en dus lijnrecht tegenover het nieuwe programma van Van Erven Dorens komen te staan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!