Wendy van Dijk Beeld © ANP

Wendy van Dijk debuteert op SBS6 met eigen datingprogramma

14 augustus 2019 13:30

Groot nieuws voor onze lieftallige Wendy van Dijk! De blonde presentatrice maakte onlangs bekend dat ze haar eerste eigen programma mag presenteren sinds haar terugkomst bij Talpa. "Mijn eerste programma bij SBS6 wordt: Flirty Dancing!", laat de voormalig Ushi-actrice weten op haar Instagram.

"Het heeft een knipoog en humor, zodat het voelt als een romkom"

Samen met haar co-presentator Juvat Westendorp gaat Wen het nieuwe datingsprogramma presenteren. Hierin gaat het publiek zien hoe twee kandidaten met elkaar dansen, voordat ze nog maar één woord met elkaar hebben gewisseld. In een gesprek met Nu.nl vertelt de blondine het een enorm leuk programma te vinden om mee te beginnen op de zender.

Na dertien jaar maakt de voormalig RTL-presentatrice haar comeback op SBS6 en ze vertelt daar ontzettend blij mee te zijn. “Het voelt heel fijn om weer op het oude, vertrouwde nest te zijn”, vertelt de 48-jarige blondine aan Nu.nl. Ondanks dat een datingprogramma niet bovenaan haar wenslijst stond, voelt ze “een perfecte match met Flirty Dancing. Het is een enorme feelgood, het ziet er mooi uit, het gaat over mensen die op zoek zijn naar de liefde. Het heeft een knipoog en humor, zodat het voelt als een romkom. Ik heb het me echt eigen gemaakt, ga af en toe zelf zwierend door het beeld."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Wendy van Dijk neemt tijd voor gezin: 'Even aandacht voor elkaar'

"Ik ga die verse singles aan elkaar koppelen op een manier waarop je het nog nooit hebt gezien!” Vertelt de dolgelukkige blondine in het promotiefilmpje. “Het gaat voelen als een film, iets waar de magie vanaf spat.” In het programma leren de twee kandidaten los van elkaar een dans. Na drie repetitiedagen voeren ze het met elkaar uit. Daarna besluiten de toekomstige tortelduifjes los van elkaar of ze op een ‘echte’ date willen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Wendy van Dijk moet moeite doen om op gewicht te blijven

Veel bekende gezichten uit de Nederlandse mediawereld reageren al razend enthousiast op het nieuwe programma. “Zo leuk Juvat en Wendy!”, reageert Jim Bakkum. En ook actrice Fockeline Ouwerkerk zegt: “Ook al zo leuk!” Met vier vlammetjes kan ook Jan Versteegh niet achterblijven en ook hij lijkt razend enthousiast over het nieuwe programma. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Wendy van Dijk krijgt extreme make-over van dochter

Eerder werd al bekend dat Wendy een comeback maakt met haar eerder zo geliefde programma Hart in Aktie. De blondine presenteerde dit programma van 2000 tot 2006 en nu doet Wendy in een nieuwe video een oproep aan Nederland of zij mensen kennen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “We gaan mensen helpen die onze hulp hard nodig hebben. We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven. Dus, ken jij iemand die werkelijk waar alles geprobeerd heeft om het probleem zelf op te lossen, maar is dat niet gelukt? Mail dan naar Hart in Aktie”, roept de presentatrice op. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!