Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Ook deze zes BN'ers doen mee met Expeditie Robinson

14 augustus 2019 14:30

RTL heeft zes nieuwe deelnemers van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson bekendgemaakt. Radiopersoonlijkheden Eva Koreman (3FM), Fien Vermeulen (Qmusic) en Eva Cleven (FunX), ex-profhandbalster Yvette Broch, televisiekok Hugo Kennis en YouTuber Rijk Hofman gaan dit jaar de uitdaging aan. Hun deelname werd woensdagmiddag onthuld op station Utrecht Centraal.

Eerder werd al bekendgemaakt dat 3FM-dj Frank van der Lende, YouTubers Kalvijn en Dionne Slagter, ex-Dolly Dot Anita Heilker en verslaggever Jaap van Deurzen meedoen aan Expeditie Robinson. Ook presentator Rob Geus, catwalkcoach Mariana Verkerk en zangeres Shary-An Nivillac zijn in het twintigste seizoen van het programma te zien. Van het totale deelnemersveld van twintig zijn nu nog zes namen onbekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen Nicolette Kluijver worden échte Robinsons

Expeditie Robinson is op 1 september voor het eerst te zien. De show is verhuist van RTL 5 naar RTL 4 en heeft een prominente plek gekregen in de zondagavondprogrammering.

De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Kaj volgt Dennis Weening op, die eind vorig jaar werd ontslagen door RTL.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!