Beeld © Videoland/RTL

Een nieuw stel, squats en vuurwerk in Temptation Island VIPS

15 augustus 2019 10:44

Het was een bijzondere aflevering van Temptation Island VIPS. Vorige week zagen we hoe Channah besloot om haar grote geheim aan Yolanthe te vertellen en hoe Quentin door Kaj naar haar werd gebracht. Door hun vertrek is er in beide villa’s een plekje vrijgekomen en die wordt in deze aflevering opgevuld door een gloednieuw koppel!

"Deze handen hebben niks aangeraakt"

Channah en Quentin zien elkaar na lange tijd weer bij het kampvuur en hier gaat het direct hard tegen hard. Channah legt aan haar vriend uit hoe de vork in de steel zit: “Vlak voordat we hier naartoe zijn gekomen kwamen we erachter dat ik zwanger was. Omdat jij jezelf wilde bewijzen hebben we besloten om toch te gaan”, begint ze. “Ik snap dat als je beelden van mij hebt gezien, je daar niet blij mee bent.” Ze legt ook uit dat ze heeft gezien dat Qeuntin de borsten van een verleidster vastpakt. “Deze handen hebben niks aangeraakt. (…) Ik ben een emotioneel wrak geweest. Weet je hoe ik mij voel?”, vertelt Quentin. De ruzie loopt hoog op en als Channah vertelt dat het voor haar klaar is, loopt hij kwaad weg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah eerlijk over wat voor moeder ze wil worden

Via een videoboodschap laten de twee aan de andere deelnemers weten het spel te verlaten. Het nieuws van de zwangerschap slaat in als een bom bij de anderen. De meiden weten hun tranen niet te bedwingen en ook bij Pommeline komt het nieuws hard aan. “Ik snap gewoon niet dat je meedoet als je een kind in je draagt”, aldus Yasmin tegenover de camera.

Toch hoeven de verleiders en deelnemers niet lang te wachten tot een nieuw koppel hun intrede doet in de villa’s. Orpheo en Liessinde zullen de ultieme relatietest aangaan. Orpheo vertelt in het verleden al eens de mist in te zijn gegaan en wil nu zijn liefde bewijzen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG! Is Temptation-Shirley met verleider Daan?

Toch lijkt het erop dat Orpheo zeker de verleiding wil aangaan. Niet alleen leert hij de verleidsters om te squatten, ook zien we hem al de eerste avond erg intiem dansen met een van de verleidsters. Zo bespreekt hij al gelijk dat het mogelijk is om met hem het bed in te duiken en dat hij het liefst ‘van twee walletjes wil eten’.

Yasmin neemt ondertussen wraak op Thomas.  Alle verleiders en deelnemers moesten in de vrouwenvilla meedoen met een spelletje. Stuwey leest een opdracht speciaal voor Yasmin voor: “Zoen een verleider op de mond.” Dit zorgt voor flink wat opschudding onder de rest.

Bij Yasmin is er een kleine twijfel zichtbaar, maar dat is van korte duur. Zij heeft nu al twee keer met tranen bij het kampvuur gezeten en gaat ervoor. Dat zorgt ’s avonds voor een vuurpijl voor de mannen. “Als Thomas dit ziet raakt hij in paniek terwijl Orpheo zijn danspasjes oefent.  “Kutzooi dit. Als zij zit te zoenen…” en tegenover de camera vertelt Thomas: “Dan is het ook echt klaar.”

Kan je geen genoeg krijgen van Temptation Island? Check dan de vorige Temptation Gossip! Een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS zie je volgende week bij Videoland! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!