ZOOP Beeld © ANP

Eindelijk: ZOOP is vanaf vandaag te zien bij Videoland

19 augustus 2019 15:01

Yes! En nu maar hopen dat het lelijk weer blijft, want we kunnen drie seizoenen lang ZOOP bingewatchen! Vanaf vandaag staat deze hilarische jeugd-soapserie namelijk op Videoland.

Wie is er niet mee opgegroeid? Drie seizoenen lang konden we genieten van acht jongeren die een droomopleiding volgden tot dierenverzorger in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Honderden fans genoten van alle avonturen en streken van Taffy, de heerlijk zwoele stem en gitaarkunsten van Bastiaan en van de altijd populaire Bionda, die ervoor zorgde dat alle mannen smoorverliefd op haar werden. De serie was zelfs zo'n succes dat het is verkocht aan Brazilië, Frankrijk, India en Zweden.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Producent 'staat open' voor nieuwe Zoop-film

Nadat het derde seizoen in 2006 was afgelopen, werden alle afleveringen opnieuw uitgezonden op Nickelodeon. De laatste aflevering was te zien in 2010, waardoor de succesvolle serie voor een periode van zes jaar te zien was. Tussen de seizoenen door werden ook speciale afleveringen uitgezonden. Maar nu kunnen we jaren later onze herinneringen opfrissen en eindelijk weer genieten van de avonturen in de dierentuin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!