Yvon Jaspers Beeld © ANP

Maak als eerste kennis met de tien boeren van Boer zoekt Vrouw

20 augustus 2019 14:03

Boer zoekt Vrouw-fans opgelet! Maak kans om als eerste de tien nieuwe boeren te ontmoeten van het populaire KRO-NCRV programma Boer zoekt Vrouw. Tijdens deze veelbelovende sneakpreview op zaterdag 31 augustus leren de fans niet alleen de nieuwe kandidaten kennen, maar ook Nederlands favoriete boeren Jaap, Wim, Michelle en Steffi.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Bertie had impact Boer zoekt vrouw niet verwacht

Onlangs werd bekend gemaakt dat één van de grootste kijkcijferkanonnen van de afgelopen vijftien jaar weer terugkeert op de buis. Yvon Jaspers maakt in een video bekend dat we vanaf 1 september iedere zondag weer weg kunnen zwijmelen bij de ontroerende, grappige en regelmatig ongemakkelijke momenten die de boeren voorgeschoteld krijgen in Boer zoekt Vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Opnames nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begonnen

Opnieuw heeft de redactie tien vrijgezelle boeren weten te vinden, die een sprong in het diepe willen nemen in hun zoektocht naar een vrouw of man. En het is nu mogelijk om hen als eerste te leren kennen! Op de website van KRO-NCRV kunnen de allergrootste fans hun tickets kopen. Bovendien is het op die dag mogelijk om een foto te maken met jou en een VIB (Very Important Boer). 

Het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw is vanaf zondag 1 september om 20.25 uur te zien op NPO 1. Kijk hier naar de aandoenlijke oproep van Steffi. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!