Art Rooijakkers neemt presentatie Ziet Sterren over

21 augustus 2019 18:36

Nu Peter van der Vorst programmadirecteur is geworden van RTL zijn er een hoop programma’s zonder presentator. Een daarvan is zijn succesformule Van Der Vorst Ziet Sterren. Voor dit programma is nu een opvolger gevonden in niemand minder dan Art Rooijakkers, zo maakt RTL Boulevard bekend.

“Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat hij me hiervoor gevraagd heeft"

Art is persoonlijk benaderd door Peter om het programma over te nemen. “Ik vind het spannend, eervol en heel bijzonder dat hij me hiervoor gevraagd heeft", vertelt de presentator tegenover RTL Boulevard. In Van Der Vorst Ziet Sterren bezocht Peter van der Vorst verschillende BN’ers en gaf hiermee een kijkje in het leven van de desbetreffende gast. “Ik zal ook een portretten programma maken over bekende Nederlanders waarbij ik met ze meeloop en dat mag ik op mijn eigen manier invullen." Wel heeft hij een idee wie hij voor de camera wil hebben: "Ik hoop op Bruce Springsteen."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Carlo Boszhard nieuwe presentator Married at First Sight

“Het wordt echt de opvolger van Van Der Vorst Ziet Sterren, maar met een andere naam”, aldus Art. Welke titel dit zal worden is nog niet bekend. “Daar zijn we nog niet over uit.” Volgens de presentator past dit programma precies in zijn straatje. Eerder maakte hij voor RTL al Iedereen Had Het Erover. Hierin bezocht hij Nederlanders die op spraakmakende manieren in het nieuws zijn geweest.

Naast Ziet Sterren, zullen ook de programma's Verslaafd! en Married at First Sight een andere presentator krijgen. Zo zal Verslaafd! gepresenteerd worden door Ewout Genemans en neemt Carlo Boszhard het huwelijksprogramma over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!