Beeld © RTL

Temptation-Liessinde openhartig over seks met Orpheo

23 augustus 2019 09:20

In de nieuwste Temptation Gossip is Ferry te gast bij nieuwkomer Liessinde (23). Samen met Orpheo (24) werden zij halverwege het programma ingevlogen en vulden zo de plekken van Channah en Quentin op. Los van wat Liessinde in Temptation Island VIPS heeft meegemaakt, herinnert ze zich nog een jongen met wie de relatie van hele korte duur was.

“Daar is niks aan te missen”

Liessinde en haar vriend Orpheo maakten vorige week hun opwachting in de villa’s. Meteen werd duidelijk dat Orpheo zichzelf moest bewijzen. Hij heeft namelijk een scheve schaats gereden in het begin van hun relatie. Toch heeft Liessinde hem vergeven. Ferry vraagt direct hoe de seks tussen het stel is. “Top! Ja, daar is niks aan te missen.” Meteen doet ze ook haar favoriete standje uit de doeken. “Dat is toch wel doggystyle. Ik hou wel van het ruige, maar een beetje sensueel ertussenin is ook prima”, vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Stuwey doet boekje open over drankgebruik Channah

Ferry vraagt Liessinde wat haar allergrootste seksblunder is. Daar hoeft ze niet lang over na te denken. “Ik had contact en ik kwam erachter dat hij niet zo’n hele grote had”, zegt ze lachend. “Ja, ik heb toen wel meteen gezegd. Ik ben dan wel iemand die geen rekening houdt met je gevoel en vertelt hoe het ervoor staat.”

Kun je geen genoeg krijgen van Temptation Gossip? Hier zie je alle afleveringen vol juicy nieuwtjes en de heetste roddels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!