Beeld © RTL

Temptation-Liessinde was bang voor Laetitia

25 augustus 2019 12:30

In de nieuwste Temptation Gossip bezoekt Ferry niemand minder dan Liessinde (23). Samen met haar grote liefde Orpheo (24) doen zij mee Temptation Island VIPS en nemen zijn de plek in van Channah en Quentin. Ze vertelt openhartig over haar deelname en de confrontatie met de verleidsters.

"Ik vind het wel jammer dat ik de knop niet eerder heb kunnen omzetten”

Als blijkt dat Channah en Quentin het eiland gaan verlaten, worden al gauw Liessinde en haar vriend Orpheo ingevlogen. Dat was even wennen verklapt Liessinde. “We werden op de dag zelf gebeld en moest ik halsoverkop naar Temptation. Iedereen was er al een week en hadden al meer een klik samen. Uiteindelijk wel m’n plekje kunnen vinden, maar ik vind het wel jammer dat ik de knop niet eerder heb kunnen omzetten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Liessinde openhartig over seks met Orpheo

Hoewel ze later in het programma kwamen, worden ook zij geconfronteerd met de verleiders en verleidsters. Ookal vertelde Liessinde in het programma totaal niet bang te zijn, voelde ze toch spanning bij Laetitia. “Het was toch wel even spannend. Ik zei dat ik niet zenuwachtig was, maar natuurlijk heb je gezonde spanning. (…) Ik had ook gehoord dat Laetitia er zou zijn. Ik had wel het idee dat zij dan meer de Temptation voor Orpheo zou zijn. Qua uiterlijk paste zij meer in het plaatje”, vervolgd ze. Als ze later terugziet wat de mannen tegen Orpheo zeiden was ze wel even in shock. "Maar ja, het zijn jongens hè. En het is ook het programma natuurlijk." 

 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!