Beeld © ANP

Marlijn Weerdenburg lijkt winnaar Slimste Mens te verraden

24 augustus 2019 17:40

Actrice Marlijn Weerdenburg (36) lijkt op haar Instagram verraden te hebben wie het huidige seizoen van De Slimste Mens wint. Dagelijks kijken meer dan een miljoen mensen naar de populaire kennisquiz, die gepresenteerd wordt door Philip Freriks en Maarten van Rossum. De mogelijke blunder wordt Marlijn dan ook niet in dank afgenomen.

"Hier speelde de slimste mens Paul de Munnik een gitaarrif voor mij"

Op Instagram deelt Marlijn een foto met kandidaat Paul de Munnik. "Hier speelde de slimste mens Paul de Munnik een gitaarrif voor mij op zijn air-guitar. Ik ben erg onder de indruk zoals je ziet." Op het eerste gezicht dus een onschuldige tekst. Maar de woorden 'de slimste mens' vallen op bij veel mensen. Zij vragen zich dan ook af op Marlijn de uitkomst van de finale vroegtijdig, en per ongeluk, heeft gedeeld.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Marlijn Weerdenburg ziet Danni Lowinski-film wel zitten

Veel mensen vragen zich af of Marlijn niet per ongeluk iets verklapt met deze woorden. "Spoil jij nou gewoon De Slimste Mens?", vraagt iemand. "Huh? Slimste Mens? De winnaar is nog niet bekend, toch?", vraagt iemand anders. Marlijn reageert zelf al op de vragen: "Nee joh, zou grappig zijn geweest!"

Paul doet komende week mee aan de finaleweek van De Slimste Mens. Hij keert op dinsdag terug in de quiz. In de dagen die daarop volgen komen Bram Krikke, Rob Hadders en Kees van Amstel terug in de finaleweek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!