Beeld © Martijn van Gelder

Dit is de nieuwe partner van De Cock in Baantjer Het Begin

26 augustus 2019 16:25

Nadat rechercheur Jurre de Cock schitterde op het witte doek in de nieuwste Baantjer-film, zal het verhaal doorgaan in een nieuwe serie genaamd Baantjer Het Begin. Hiervoor zal De Cock een gloednieuwe partner krijgen genaamd Andy Ruiter.

Waldemar Torenstra zal de rol van De Cock weer op zich nemen en zal bijgestaan worden door Yannick Jozefzoon. Yannick neemt de rol van de 30-jarige Andy Ruiter. De serie zal zich, net als de film, in het Amsterdam van de jaren ’80 afspelen. De Cock krijgt een nieuwe partner aangewezen: Andy Ruiter, overgeplaatst vanuit de Bijlmer. Ondertussen wordt Amsterdam overspoeld door zware wapens en is de politiemacht nog niet opgewassen tegen georganiseerde misdaad. Bureau Warmoesstraat blijkt zo lek als een mandje en het wordt De Cock snel duidelijk dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Baantjer-film komt naar Videoland

Naast Waldemar en Yannick zullen bekende gezichten ook hun terugkeer maken. Zo bestaat de cast uit Tygo Gernandt, Robert de Hoog, Lisa Smit, Ruben van der Meer, Horace Cohen, Ryanne van Dorst, Jelka van Houten en Loes Luca. Zij waren tevens de zien in de succesvolle film.

Liefhebbers moeten nog even geduld hebben totdat ze Baantjer Het Begin kunnen zien. De serie is vanaf 5 januari in zijn geheel te zien bij Videoland en wekelijks bij RTL 4. De gelijknamige film Baantjer Het Begin kijk je vanaf 3 september op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!