Beeld © ANP

Johnny de Mol: 'Ik wil misschien stoppen met Waar is de Mol?'

26 augustus 2019 18:17

Het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? gaat vanavond in première en zou zomaar eens de allerlaatste kunnen zijn, volgens Johnny de Mol (40). De presentator onthulde in de Coen & Sander Show op Radio 538 dat hij het twijfelt over een vervolg.

"Dit is misschien wel het laatste seizoen",

Het einde van Waar is de Mol? is nabij, als we Johnny de Mol moeten geloven. Tijdens een promotionele stop bij de Coen & Sander Show op Radio 538 vertelde de presentator over zijn twijfels over het maken van een nieuwe reeks afleveringen. "Dit is misschien wel het laatste seizoen", vertelde hij openhartig. Het komt als een shock voor de radio-dj's. "Als mijn vader dit maar niet hoort", grapte Johnny daarna. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dotan geeft eerste tv-interview aan Johnny de Mol

Er is een duidelijke reden waarom Johnny het niet meer ziet zitten. "Het is gewoon best wel heftig", legt de presentator uit. "Zo met kinderen en de thuissituatie en dat gewoon zes keer een week lang. Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken. Dus dit zou zomaar het laatste seizoen kunnen zijn." Volgens de 40-jarige moeten er "heel gekke dingen gebeuren" mocht er nog een nieuwe reeks gemaakt worden. 

Waar is de Mol? gaat vanavond om 21.30 uur in première op SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!