Beeld © Netflix

Neymar duikt op in populaire Netflix-serie 'La Casa de Papel'

28 augustus 2019 09:15

Liefhebbers van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel kunnen zich voorbereiden op een gastoptreden van voetballer Neymar. De Braziliaanse superster is namelijk in twee afleveringen van het derde seizoen te zien.

''Ik heb mijn droom gerealiseerd door in mijn favoriete serie mee te spelen'', deelde Neymar op Twitter.Streamingdienst Netflix zette vandaag nieuwe versies van aflevering 6 en 8 van seizoen 3 online. Hierin kruipt Neymar in de rol van een Braziliaanse monnik.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

La Casa de Papel verslaat Stranger Things als populairste serie

Verkrachtingszaak

Het derde seizoen van de serie is al vanaf 19 juli te streamen op Netflix. Tot gisteren was dat zonder Neymar. De Braziliaanse aanvaller werd eerder dit jaar beschuldigd van verkrachting, waardoor de seriemakers besloten om alle scenes met Neymar te schrappen.

Begin augustus besloot een rechter in São Paulo om de zaak te seponeren, omdat er onvoldoende bewijsmateriaal zou zijn. De makers beslisten hierna om de afleveringen met Neymar alsnog online te plaatsen.

Populair

La Casa de Papel is momenteel de populairste niet-Engelstalige serie ooit op Netflix. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op de Spaanse televisie, Netflix maakte er later een eigen versie van. In december 2017 verscheen het eerste seizoen op de streamingdienst en vorig jaar volgde het tweede. Na lang wachten is nu seizoen drie beschikbaar en een vierde seizoen is ook al in de maak!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!