Beeld © RTL/Videoland

Temptation-Thomas: 'Relatie Yasmin wankelde al langer'

30 augustus 2019 09:52

Zoals iedere week gaat Ferry Doedens op bezoek bij een spraakmakende Temptation Island VIPS-deelnemer. Na aflevering tien moest dat natuurlijk Thomas Cox zijn. De YouTuber gaat behoorlijk los met Daniëlle, waarna zijn relatie met Yasmin definitief voorbij is.

"Ik ben nergens echt, echt de grens over gegaan”

In Temptation Gossip duikt Ferry het bed in met Thomas, omdat hij de eerste is van het programma die seks heeft met een verleider. Bij het terugzien van de beelden vertelt de YouTuber openhartig over zijn voormalige relatie met Yasmin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste relatie officieel gesneuveld op Temptation Island VIPS

“Achteraf gezien zat het nog iets minder goed dan ik dacht”, vertelt Thomas over zijn ex-vriendin. “Er waren dingen gebeurd in onze relatie en ik merk, achteraf, dat het allemaal nogal vers was. En dat dat misschien wel heeft bijgedragen aan het feit dat ik zo losging.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Morgan openhartig over aanstaande vaderschap

“Ik had wat domme grapjes gemaakt en er zijn dingen gebeurd. Maar ik ben nergens echt, echt de grens over gegaan”, verklaart Thomas. “Ik heb niet gezoend, ik heb geen seks gehad. Toen zag ik Yasmin zoenen.” Dat hakte erin. Het was voor Thomas meteen duidelijk: hij wilde niet verder met de relatie. Hoewel zijn relatie met Yasmin op de klippen liep, heeft Thomas geen spijt van zijn deelname óf acties. “Ik ben er sterker uitgekomen.” 

En hier zie je alle andere Temptation Gossips

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!