Beeld © ANP

Nienke Plas krijgt eigen realityshow

29 augustus 2019 11:53

Fans van Nienke Plas (33) kunnen binnenkort niet alleen terecht op haar YouTube-kanaal, maar ook bij RTL 5 én Videoland. De succesvolle duizendpoot krijgt namelijk haar eigen realityshow. "Zo zien kijkers mij vanuit een ander perspectief", vertelt ze aan AD.

"Ik denk dat de show ook wel motiverend voor ons werkt. Omdat mensen zien wat je doet"

Hoewel de YouTube-ster al dagelijks met een camera in haar handen te vinden is, moest ze toch wel even wennen aan al die camera's om haar heen. Haar aanstaande bruiloft is de basis voor de nieuwe show, waar elke stap richting het altaar met haar lief en manager Resley Stjeward wordt vastgelegd. "Het was wel even wennen om continu een camera om je heen te hebben. Dan denk je: oh, jullie zijn hier ook!, stelt de YouTube-ster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Nienke Plas onthult bijna haar trouwjurk

Hoewel ze op YouTube al razend populair is, krijgt haar realityshow een eigen draai. "In mijn vlogs deel ik heel veel over wat ik doe. Ik ben een open boek en laat veel zien. Maar je ziet niet hoe ik naar een nieuwe samenwerking toe leef, en hoe mijn verloofde Resley en ik ons bedrijf runnen. Ik wil in mijn vlogs niet de hele dag over dat soort dingen praten, maar het hoort wel bij ons leven. En ik denk dat de show ook wel motiverend voor ons werkt. Omdat mensen zien wat je doet", vertelt ze. En daar hoort ook het nodige gekibbel bij. "Dat laten we wel gewoon zien.’’

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nienke Plas droomt van carrière in Amerika

Haar zoon, Frenky-Dean, zal ook te zien zijn op beeld. Een weloverwogen keuze. "Hij kiest er natuurlijk zelf niet voor, maar vindt het prima. Toen hij de joekels van camera’s voor het eerst zag, zei hij: ‘Wow, nog meer vloggers!’ Hij vindt het vooral heel indrukwekkend en pakt zijn shine, net als in de vlogs", vertelt ze trots. Ook Nienke's schoonmoeder, die de rol van weddingplanner op zich heeft genomen, zal haar opwachting maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!