Beeld © RTL

RTL presenteert nieuwe, oude en vertrouwde programma's

29 augustus 2019 19:10

RTL kwam vandaag met de grote najaarspresentatie. Tijdens het RTL FestiFall zijn de programma's bekendgemaakt die vanaf het najaar van 2019 te zien zijn op de RTL-zenders. Kijkers kunnen rekenen op nieuwe, maar ook oude en vertrouwde programma's. Van het nieuwe The Masked Singer, tot het oude vertrouwde GTST. Het komt allemaal voorbij.

"Ik wil dat we persoonlijk, herkenbaar en dichtbij zijn"

Zo zijn Gerard Joling, Carlo Boszhard, Loretta Schrijver en Buddy Vedder binnenkort te zien in het nieuwe entertainmentprogramma The Masked Singer. Dancing with The Stars keert terug op televisie, met Chantal Janzen als presentatrice. Jan de Hoop krijgt een humoristische nieuwsquiz op RTL 5, die Jan Houdt Hoop gaat heten. Jan zal hierin de algemene kennis van jongeren testen. Beau van Erven Dorens begint op maandag 2 september met een nieuwe late night talkshow: BEAU.

Chantal Janzen zal de avonduren omtoveren tot een gezellige boel in Chantals Pyjama Party. RTL Boulevard-presentatrice vormt samen met Robert ten Brink een programma waarin getest wordt hoe goed stellen elkaar echt kennen: Je Kent Me Toch, Schat?

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Welkom aan boord: Eddy Zoëy nieuwe presentator RTL Boulevard

Sommige al bestaande programma's krijgen een nieuw jasje. Zo krijgt Five Days Inside, dat een hit werd met Beau van Erven Dorens als presentator, drie nieuwe presentatrices: Natasja Froger, Angela Groothuizen en Caroline Tensen. Monica Geuze krijgt de kans om Love Island te presenteren. Zij gaat een nieuw seizoen van de realityserie presenteren op Videoland. Geraldine Kemper komt met een speciale versie van Expeditie Robinson, die ook te zien zal zijn via Videoland. Ook keert Paul de Leeuw terug met een NPO-programma: Ranking The Stars. Caroline Tensen keert ook terug met een NPO-klassieker: Het Spijt Me.

Het was ook een spannende dag voor de nieuwe programmadirecteur van RTL: Peter van der Vorst. “Wij weten al 30 jaar wat er speelt in de Nederlandse samenleving. We onderscheiden ons met lokale verhalen. Niet alleen op tv, maar zeker ook bij Videoland. We zetten ons makerschap en dat van onze presentatoren in om verbinding te maken met de Nederlandse kijker. Ik wil dat we persoonlijk, herkenbaar en dichtbij zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Loretta Schrijver en Buddy Vedder in panel The Masked Singer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!