Beau: 'Verheug me op talkshow, maar ben ook doodsbang'

29 augustus 2019 19:30

Beau van Erven Dorens kijkt met spanning uit naar maandag als hij begint aan zijn tweede talkshowavontuur, dat dit keer helemaal om hem draait. "Ik verheug me erop, maar ben er tegelijkertijd doodsbang voor", zei de presentator donderdag tijdens de najaarspresentatie van RTL.

"Ik denk dat het gewoon weer een mooi avontuur is"

"Ik heb verschrikkelijke dingen meegemaakt", zo leidde Beau zijn praatje in met een knipoog naar zijn tv-flops. "Maar de laatste tijd was er best wel wat succes. Dus waarom gaan we dit dan doen? Ik denk dat het gewoon weer een mooi avontuur is."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Naam nieuwe talkshow Beau van Erven Dorens bekendgemaakt

Beau wil dat zijn programma, dat de naam Beau draagt, een eigen identiteit krijgt. Het lijkt volgens hem meer op de Amerikaanse talkshows. "Het is gewoon super Amerikaans. Er is geen fucking tafel", zo verduidelijkte hij. "Die tafel is er al zo vaak geweest. Die is er bij Matthijs, bij Eva, bij Nieuwsuur en al die gasten doen het gewoon supergoed. Maar wij moeten iets nieuws gaan verzinnen op die late avond. En dat is nu eenmaal in mijn handen gelegd."

De druk staat ook op de ketel na de teleurstellende cijfers van RTL Late Night met Twan Huys en Zomer met Art, voelt ook Beau. De presentator wil daar echter niet te lang bij stilstaan. "Er hangt veel van af, er staat veel druk op. We kijken wel hoe het uitpakt, dat is toch een mooi avontuur. Misschien dat ik dinsdag denk: oké, ik ben afgeschreven, maar misschien gaat het goed. We gaan het zien. We gaan er vol voor. Maar op dit moment is het angst en beven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!