Beeld © RTL

Thysa en Wijnand Ereburgers 'Het Spaanse Dorp: Polopos'

29 augustus 2019 22:32

Thysa (32) en Wijnand (42) zijn na een spannende finale van 'Het Spaanse Dorp: Polopos' uitgeroepen tot Ereburgers van het Zuid-Spaanse dorp. Het koppel wint daarmee twintigduizend euro. Bijna alle dorpsbewoners brachten een stem uit op hun favoriete deelnemers. Thysa en Wijnand hebben met vier andere koppels en families het Spaanse dorp weer nieuw leven ingeblazen.

"Over de hele rit genomen is het een geweldige ervaring!"

Thysa en Wijnand hebben zich de afgelopen maanden erg hard ingezet om hun droom te verwezenlijken. Ze renoveerden een huis en werkten aan hun droom om hier een kunstenaarsverblijf van te maken. Inmiddels is de eerste kunstroute in Polopos een feit. Het stel legt nog de laatste hand aan Casa 3, een kunsthuis, koffiehuis en gasthuis. "We hebben de afgelopen maanden ervaren als een allereerste rit in een achtbaan: je kijkt er erg naar uit van te voren, je hebt geen idee wat je te wachten staat, als je er eenmaal inzit, kun je er niet meer uit, op sommige momenten zou je dat wel willen, maar over de hele rit genomen is het een geweldige ervaring!"

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Hoe gaat het met de Polopos-koppeltjes?

De deelnemers gaan de komende tijd door met het verbouwen van hun casa's. Donna en Mark hebben de eerste gasten voor een sportieve vakantie ontvangen. Juani en John maken hun B&B de komende maanden af. De familie Rutten heeft hun B&B opgestart en gaat nu werken aan een wakeboardbaan en een lokale markt. Kirsten en Christiaan hebben hun label Traditions Wine gelanceerd. En de winnaars, Thysa en Wijnand, genieten van de overwinning en hopen op korte termijn een gastenverblijf, koffiebar en galerie te openen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!