Beeld © AVROTROS

Rolf Sanchez bezorgt iedereen kippenvel met uithaal in Beste Zangers

01 september 2019 14:14

Rolf Sanchez (28) weet gisteravond niet alleen Samantha Steenwijk (33) te emotioneren met zijn versie van Céline Dions grote hit All By Myself. Maar ook de rest van Nederland. "Niet normaal zo goed", aldus een kijker.

"Ik heb er niks van verstaan wat hij zong, maar de boodschap kwam over"

In de tweede aflevering van Beste Zangers zingt Rolf Sanchez een Spaanse versie van het populaire nummer All By Myself, voor Samantha Steenwijk. Voor haar betekent het nummer ontzettend veel en ze kan het dan ook niet droog houden.

"Rolf was fantastisch!", spreekt ze na afloop enthousiast in de camera. "Ik heb er niks van verstaan wat hij zong, maar de boodschap kwam over. Tuurlijk, je zit allemaal te wachten op die ene hoge noot. En dan zit 'ie er bovenop. Waar haalt ‘ie het vandaag?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE zorgt voor kippenvel tijdens Beste Zangers

Op Twitter wordt vooral gesproken over de flinke uithaal van de X Factor-kandiaat, uit de aflevering die bijna 1,1 miljoen kijkers trok.

Ook Fred van Leer is onder de indruk van het optreden. "Deze man ... hou op hoor! Voor iedereen die naar mijn show is geweest weet dat dit 1 van mijn lievelingsnummers is! Niet normaal gezongen!", schrijft hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Samantha Steenwijk herleeft trouwdag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!