Beeld © William Rutten / RTL

Surprise: Deze sterren doen óók mee aan Ranking the Stars

2 september 2019 16:03

Ranking the Stars keert aanstaande woensdag terug bij RTL 5 en zojuist is bekend geworden dat Martien Meiland plaats zal nemen tussen onder anderen Ryanne van Dorst, Patricia Paay en Miljuschka Witzenhausen.

RTL heeft aan RTL Boulevard laten weten dat er nóg meer sterren meedoen aan Ranking the Stars. Eerder werd al bekendgemaakt dat schaatser Kjeld Nuis, Steven Brunswijk, presentatrice Emma Wortelboer, Patricia Paay, Anny Schilder, Roy Donders en Inge de Bruijn zullen plaatsnemen op de tribune. Maar nu worden ook Martien Meiland, Miljuschka Witzenhausen en Fajah Lourens aan het Ranking the Stars-team toegevoegd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Martien Meiland neemt plaats in Ranking The Stars’

Op Instagram deelde Paul de Leeuw al een kleine preview van de set van het programma. "We hebben een prachtig nieuw decor met geweldige LED-schermen, computers en robots. Ze wilden mij ook vervangen, maar dat heeft RTL tegengehouden", schrijft de presentator bij het filmpje. Hierop waren de extra namen al vluchtig te zien, al was nog niets bevestigd over de deelname van deze sterren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!