Beeld © RTL / Beau

Beau sluit eerste show op unieke wijze af

03 september 2019 08:16

Daar was hij dan; de langverwachte eerste uitzending van Beau, de talkshow van Beau van Erven Dorens (48). Uiteraard trapte de nieuwe ster van de late avond op geheel eigen wijze af. De presentator eindigde zijn show namelijk met een speciaal lied, waarin hij op hilarische wijze zijn voorgangers de revue liet passeren. Kortom, Beau op zijn best.

"Het ligt aan iedereen, behalve mij”

Aan het einde van de eerste aflevering trakteerde Beau zijn kijkers op een bijzonder muzikale afsluiter, samen met Benjamin Herman. "Er moet toch een manier zijn om Jinek de baas te zijn. En dit interview was het zeker niet”, nam de kersverse avondman zichzelf op de hak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beau heeft slapeloze nachten van nieuwe talkshow: 'Het is een gevaarlijk gedrocht'

In het nummer blikte Beau terug op de andere heren die de afgelopen jaren op hetzelfde tijdslot verschenen. Met teksten als “geflopt en afgeslacht, dat is het lot dat mij nu wacht" en “het ligt aan iedereen, behalve mij” wist hij op het iconische nummer My Way van Frank Sinatra, een glimlach op ieders mond te toveren. Zelfs de veelbesproken ‘lichtbal’ van Duncan Laurence maakte zijn opwachting tijdens het optreden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thierry Baudet en Theo Hiddema in eerste Beau

De eerste aflevering van Beau wist 650.000 kijkers te boeien. Het programma behaalde daarmee nét geen plekje in de top tien van best bekeken programma's van de dag, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Beau van Erven Dorens, die in zijn eerste show onder meer Thierry Baudet en Theo Hiddema te gast had, scoort beter dan voorgangers Twan Huys en Art Rooijakkers. De eerste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys trok precies een jaar geleden 522.000 kijkers en Zomer met Art begon startte afgelopen zomer met 354.000 belangstellenden.

Kijk de eerste aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!