Beeld © Tom van Hattum/Talpa

Ruzie in Chateau Meiland: huisvriendin Caroline verlaat kasteel

03 september 2019 17:11

Er heeft zich een drama voltrokken in Chateau Marillaux. Martien die van een ladder valt, is er niks bij. Caroline van Eeden is namelijk opgestapt en teruggegaan naar Nederland. SBS bevestigt de geruchten.

"De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd"

Het management van de familie Meiland heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat Caroline niet langer in Chateau Marillaux woont. Ze miste haar familie in Nederland ontzettend, waardoor er geregeld onenigheid kwam. De huisvriendin van Martien en Erica Meiland dacht daarom zelf: Ik vertrek. Ze heeft haar spullen gepakt en is direct naar Nederland vertrokken! Meer details zullen vanavond in RTL Boulevard besproken worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Meer Martien:

Surprise: Deze sterren doen óók mee aan Ranking the Stars

“Het klopt dat Caroline heeft besloten terug naar Nederland te gaan", laat SBS weten aan RTL Boulevard. "De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest. Daarnaast hebben haar gezondheid en het gemis van haar familie en vrienden Caroline doen besluiten om Chateau Meiland te verlaten. Wij respecteren haar beslissing en wij wensen Caroline alle geluk. Caroline is voorlopig nog te zien in Chateau Meiland bij SBS6.”

In het eerste seizoen van Chateau Meiland was te zien hoe de familie Meiland samen met Caroline een nieuw avontuur aanging in Frankrijk. In januari verhuisden ze naar een kasteeltje om dit in honderd dagen om te toveren tot een echt paleis. Net als Martien en Erica heeft ook Caroline absoluut niet stilgezeten. Kijkers van het programma zagen haar zwoegen en ploeteren en vooral veel schoonmaken. Ook hielp ze mee in de keuken. Zonder de hulp van hun vriendin, zal de familie een tandje bij moeten zetten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!