Beeld © Een/Netflix

Netflix-serie Undercover opent nieuwe deuren voor Tom Waes

04 september 2019 13:17

Tom Waes (50) is al jaren ongekend populair in België. De presentator en acteur maakt de meest heldhaftige programma's en is dé held van Vlaanderen. In Nederland kenden we hem minder goed, maar sinds de serie Undercover gaan er overal deuren open voor de Vlaming.

"Ik ben er zeker van dat het eindresultaat heel tof gaat zijn"

Tom Waes laat in een interview met HLN laten weten dat hij sinds de serie Undercover een mooie nieuwe aanbieding heeft gekregen. "Een regisseur heeft me aan het werk gezien en wilde weten of ik beschikbaar was. Het zal er de komende tijd dus niet rustiger op worden, maar dit is nu eenmaal een kans die ik niet mag laten schieten." Wat die kans is, laat de acteur nog even in het midden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inbraak bij Undercover-acteur Tom Waes

Momenteel is Tom nog druk bezig met de opnames voor het tweede seizoen van Undercover. "We hebben nog een dikke maand te gaan. Het zijn zware dagen, maar het is echt een geweldig scenario. Ik ben er zeker van dat het eindresultaat heel tof gaat zijn. En uiteraard ben ik ook heel fier dat het eerste seizoen van de reeks op Netflix staat."

De serie was in eerste instantie een Vlaamse productie voor de zender Eén, maar later werd de samenwerking opgezocht met streaminggigant Netflix. De serie is daarom in alle landen waar Netflix streamt beschikbaar, wat een internationaal succes opleverde voor de Vlaamse en Nederlandse makers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!