Beeld © RTL / Ranking the Stars

Kijkers gieren om Martien in Ranking the Stars

4 september 2019 21:38

De eerste aflevering van Ranking the Stars was er weer eentje voor in de boeken. Ster van de avond is Martien Meiland, die nogal moeite heeft met de namen van tout bekend Nederland...

"Ik vind dit podium zó eng”

Martien, volgens Paul de meest ‘mannelijke’ man van de avond, mag als groentje het eerst de trap af. En vanaf de allereerste minuut is het meteen weer ouderwets lachen, gieren en brullen. Samen met presentator Paul de Leeuw voert hij haast een komisch toneelstukje op. "Jullie zijn geweldig samen”, giert Patricia Paay het uit. Waarna Paul sneert: “Ja, Patricia is doof.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ryanne van Dorst steelt de show bij Ranking the Stars

Martien blijft vervolgens de een na de andere geweldige oneliner uit zijn pols schudden terwijl hij een beetje beschamend wegkijkt van de camera. "Wat erg", lijkt zijn blik te zeggen - iets waar de andere kandidaten van smullen. Paul daarentegen lijkt tegen een lichtelijke zenuwinzinking aan te zitten. Van het lijstje van de Chateau Meiland-ster komt amper wat terecht. 

De studio gaat helemaal stuk als hij probeert de naam van Ajouad uit te spreken. "Ik zeg wel gewoon Ad”, dolt hij na veel gelach. “Ik ben zó blij dat ik het programma mee heb mogen maken”, haakt Paul op hem in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Surprise: Deze sterren doen óók mee aan Ranking the Stars

Even later gaat het weer finaal mis als hij van de achternaam van BNNVARA-gezicht Emma Wortelboer per ongeluk Worteldoek maakt. Vooral de lach van Fajah Lourens buldert boven iedereen uit. Het toppunt van de avond wordt bereikt als Martien bijna van het podium dondert als hij na zijn teleurstellende lijst terug naar zijn plek loopt. "Ik vind dit podium zó eng”, giert hij het uit.

De kijkers thuis lagen ook helemaal in een scheur op Twitter. "Ik moet een nieuwe bank! Ik pies in m'n broek van het lachen", "Wat geweldig dat het weer op tv is! De sfeer is geweldig, iedereen is in vorm, Paul zelf is ook weer echt on fire: toptelevisie", "Wat is Ryanne toch een toffe vrouw!" en "Geniale uitzending, lachen, gieren, brullen, tranen over mijn wangen" zijn enkel van de reacties. Bovendien is het programma trending op het social media-platform. 

Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!