Beeld © RTL

Het Spijt Me begint met echte tranentrekker

05 september 2019 07:17

Caroline Tensen (55) is terug met een nieuwe reeks van Het Spijt Me. Het programma werd eens flink gepimpt: een nieuwe leader zonder Anita Meyer, een nieuwe setting en zónder bloemetje. Ron en Daniëlle hadden de eer het spits af te bijten.

Ron en Daniëlle wilden in de eerste aflevering van Het Spijt Me hun excuses aanbieden aan Bart en Simone. Het viertal was jaren bevriend, vooral door de mannen. Zij waren zelfs al bevriend sinds hun jeugd. Toch liep het zeven jaar geleden helemaal verkeerd. Er kwam heisa in de vriendengroep en de bom barstte toen Bart en Simone niet kwamen opdagen op de eerste verjaardag van de dochter van Ron en Daniëlle. Daniëlle blikt terug op deze heftige tijd. Ze stuurde als reactie namelijk een WhatsApp-bericht met daarin nogal harde woorden. Zeven jaar later heeft ze daar ontzettend veel spijt van en wil ze met behulp van Caroline Tensen haar excuses aanbieden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen blijft zich verbazen tijdens opnames Het Spijt Me

Caroline ging eens langs bij Bart en Simone. Zij vertellen ook ontzettend veel verdriet te hebben gehad van de ruzie. De twee koppels komen daarna samen in een speciale mobiele studio en komen recht tegenover elkaar te zitten. Wat er toen volgde, was een waterval aan tranen aan beide kanten.

Nadat Daniëlle haar excuses heeft aangeboden, laat ook Simone weten wat ze van de situatie vindt. Zij baalt ontzettend hoe het is gelopen en volgens haar zegt het al genoeg dat ze elkaar weer wilden spreken. Eind goed, al goed dus. Dat blijkt ook uit de beelden die we daarna nog te zien krijgen. Er zou ondertussen WhatsApp-contact zijn tussen de stellen en er zijn plannen om samen met de kinderen iets leuks te gaan doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen voelt zich weer helemaal thuis bij RTL

Het Spijt Me zie je elke woensdagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!