Eerste aflevering Ranking the Stars in kijkcijfer-top 10

5 september 2019 08:07

De seizoensstart van het programma Ranking the Stars, dat woensdagavond voor het eerst bij RTL was te zien, heeft 716.000 kijkers getrokken. Het RTL5-programma staat daarmee op de tiende plek in de kijkcijferlijst van woensdagavond, meldt de Stichting Kijkonderzoek.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Paul de Leeuw en Chantal Janzen voeren oorlog op Instagram

In Ranking The Stars, dat wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw, beantwoorden loslippige BN’ers onalledaagse vragen en nemen ze elkaar de maat. De eerste aflevering van de vorige reeks, die door BNNVARA werd uitgezonden op NPO 3, trok 375.000 kijkers. Toen werd het programma overigens wel in de zomer uitgezonden en niet in september.

Na het Journaal, dat traditiegetrouw het best bekeken programma van de avond was (2 miljoen kijkers), staat DWDD op de tweede plek met 1,3 miljoen kijkers. Caroline Tensen was woensdagavond voor het eerst in twintig jaar weer met het programma Het spijt me te zien, waarin gewone Nederlanders sorry zeggen. De show staat met 636.000 kijkers nog net in de top 15.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Paul de Leeuw wil verbinden met nieuwe show

De spelshow Lingo (682.000) en Man bijt hond (481.000) blijven stabiel op SBS. Talkshow Beau met Beau van Erven Dorens trok woensdagavond 483.000 kijkers. Dat zijn er zo’n 160.000 minder dan maandag, toen Beau voor de eerste maal te zien was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!