Beeld © RTL / Chantals Pyjama Party

Chantal Janzen haalt alles uit de kast in Chantals Pyjama Party

05 september 2019 21:36

Chantal Janzen (40) maakt er ook dit tv-seizoen weer een feestje van. Letterlijk én figuurlijk. In haar nieuwe programma Chantals Pyjama Party tovert ze voor haar bekende gasten de een na de andere verrassing uit haar logeertas. En dat staat garant voor een avond heerlijke televisie.

Dat Chantal Janzen overal een dutje kan doen, liet ze al merken in het programma Chantal Blijft Slapen. Ook dit seizoen kruipt de blondine weer onder de lakens bij tout bekend Nederland. Maar het logeren kennen we nu onderhand wel en daarom is het na al die jaren tijd voor wat anders. In haar nieuwe programma, Chantals Pyjama Party, kruipt ze wederom onder de wol, maar dit keer wordt de show in een nieuw (pyjama)jasje gestoken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen wil stapje terug doen op televisie

Eén voor een trakteert ze haar gasten met bijzondere verrassingen, om voor een onvergetelijke pyjama party te zorgen. Zo regelt de blondine voor Corry Konings een blind date en zadelt ze Gerard Joling op met een speciaal voor hem gemaakte pyjama vol pailletten. En dat zorgt voor hilarische momenten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen nog niet gevraagd voor songfestival

Chantal Janzen gaat aankomende weken ook nog langs bij Waylon, Alex Klaasen, Famke Louise, Patrick Martens, Anna Nooshin en Trijntje Oosterhuis.

De komst van Chantals Pyjama Party betekent helaas wel dat er na vier seizoenen definitief een eind komt aan Chantal Blijft Slapen. RTL moest aan het format sleutelen, omdat Chantal Blijft Slapen uit de stal van Talpa komt en eigenaar John de Mol alle eigen producties naar de zenders van SBS wilde halen. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Chantal Janzen gaat voor lekker kort en pittig

Het seizoen wordt groots afgesloten op 15 en 16 november als Chantal twee pyjamafeesten geeft in de Ziggo Dome. Hier zijn onder anderen Maan, Tony Junior, Famke Louise en Corry Konings bij.

Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!