Beeld © The Voice Senior

Prachtig: Frits brengt ode aan overleden zoon in The Voice Senior

06 september 2019 22:40

Als de 66-jarige Frits Tilburgs begint met zingen, weet de jury van The Voice Senior meteen dat ze een pareltje in handen hebben. Hij zingt het nummer met zoveel emotie en de reden is hartverscheurend.

"Zelden krijg ik kippenvel bij een auditie maar nu kreeg ik tranen in mijn ogen."

In de tweede aflevering van de succesvolle talentenjacht zingt Frits het bijzondere nummer In The Silence van J.P Cooper. Niet alleen brengt de 66-jarige het nummer feilloos. Ook zit 'ie vol met emotie.

Coach Marco Borsato, die na de auditie nogmaals wil benadrukken dat hij als eerste gedrukt heeft, voelt een noodzaak in de vertolking van Frits. Hij is dan ook benieuwd waar volgens de man uit Venlo het nummer over gaat. En dan breekt de 66-jarige. Zijn zoon is namelijk vijf jaar geleden overleden en “dat speelt toch wel een beetje mee.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Coaches vechten om Ruud in The Voice Senior

Marco vindt het sensationeel mooi en wil niets liever dan zijn coach zijn. En die mooie woorden doen iets met Frits. Hij kan dan ook niet anders dan voor de zanger kiezen. 

Ook de kijker thuis is het helemaal met Marco eens. Op Twitter verschijnt na de auditie niets anders dan lof voor de verdrietige Frits.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato een echt familiemens: óók voor The Voice

Kijk de aflevering hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!