Beeld © ANP

Floor Jansen blaast iedereen omver bij Beste Zangers

08 september 2019 14:28

Wat gebeurt er als allerlei topzangers uit Nederland samen in een huis worden gestopt? Beste Zangers natuurlijk! Ieder jaar levert het een overvloed aan fantastische optredens op, maar soms blinkt er eentje meer uit dan de andere. Deze week gaat die eer naar Floor Jansen.

"Dat mens is waanzinnig"

Beste Zangers weet iedere week fantastische covers uit te zenden en soms zit er eentje tussen die alle kijkers pakt. Dit gebeurde meermaals toen Maan meedeed aan het programma en leverde Davina Michelle zelfs een nummer één hit op met Duurt te lang. Floor is de zoveelste in dat rijtje, dit keer om haar uitvoering van Qué Se Siente

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rolf Sanchez bezorgt iedereen kippenvel met uithaal in Beste Zangers

Het levert lovende reacties op voor de zangeres, die lieve berichtjes krijgt via Twitter. "Waarom gaat zij geen klassiek engels album doen solo? Dat gaat als een speer. Dat mens is waanzinnig", vindt er eentje. "Heerlijk dit", "Je vraagt je toch af of de deelnemers aan Beste Zangers na een optreden van Floor ooit nog ergens met goed fatsoen hun origineel durven te laten horen" en "Floor is het beste wat 2019 heeft gebracht" menen anderen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Smullen: Beste Zangers bijna weer van start

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE zorgt voor kippenvel tijdens Beste Zangers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!