Beeld © RTL/Tom Cornelissen

DWTS-cast door het dolle heen na aftrap seizoen

08 september 2019 15:46

Voor het eerst in tien jaar is Dancing with the Stars weer op de buis bij RTL4 en bijna een miljoen kijkers genoten mee van het spektakel. De sterrencast kan hun geluk niet op en laten op Instagram blijken hoe blij ze zijn na aflevering één.

"Ik heb genoten van elk moment"

"Wat een avond!", vindt Berget Lewis. "Ik heb genoten van elk moment als Bond Girl. En dan ook nog eens op een nummer van mijn grote idool Tina Turner. En mijn dank gaat natuurlijk uit naar Lenell Artist. Wat ben je toch een topper!" Ook radio-dj Gijs Staverman is door het dolle heen. "Je krijgt er een kleur van", schrijft hij bij zijn regenboog-kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tooske nu al de meedogenloze winnaar van Dancing with the Stars?

Tooske Ragas kan al niet wachten op volgende aflevering. "Vandaag kunnen we even bijkomen van alle (in)spanning, en dan gaan we morgen weer keihard aan de slag voor show twee!!" Opener van de show Samantha Steenwijk is ook blij dat de eerste aflevering erop zit. "De kop is er af!" Choreograaf Barrie Stevens is ook tevreden over zijn prestatie. "Een mooie 3e plaats gisteren!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BN'ers trainen zich suf voor Dancing With the Stars

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers van Dancing with the Stars trainen er op los

Het was een emotionele eerste aflevering voor Bibian Mentel. "Wauw....wat een avond!!! En wat hebben Joost en ik genoten!! Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes...ik ben nog bezig ze allemaal te beantwoorden", laat ze weten aan haar volgers. De andere deelnemers, Jamie Trenité, Rutger Vink, Anouk Hoogendijk, rapper Keizer en Heleen van Royen, hebben nog niet gereageerd op hun ervaringen tijdens de eerste aflevering. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!