Beeld © SBS Steenrijk, Straatarm 10-09-2019

Alleen maar respect voor gezinnen in Steenrijk, Straatarm

11 september 2019 08:40

Tv-kijkend Nederland heeft gisteravond niets anders dan lof over voor de twee gezinnen in het SBS-programma Steenrijk, Straatarm. "Respect voor beide gezinnen", klinkt het positief op social media.

"Ik zit hier gewoon mee te janken. Lieve mensen"

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandsniveau een week lang van huis, budget én leven. Zoals gewoonlijk maakt ook deze week het programma weer heel wat los bij de kijkers op Twitter. Maar dit keer ligt de focus vooral op de positiviteit die de gezinnen uitstralen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezin Steenrijk, Straatarm onderwerp van discussie op Twitter

In de aflevering van gisteravond gaat de familie Neve back to basic. Het welgestelde gezin moet in het programma rondkomen van slechts 70 euro, terwijl ze normaal duizenden euro's in de week uitgeven aan lekker eten en mooie spullen. Hun kapitale onderkomen in het chique Sas van Gent wordt dan ook met open armen ontvangen door de familie Kant, die het de afgelopen jaren niet makkelijk heeft gehad.

Zo heeft moeder Claudia er lange tijd alleen voor gestaan en toen ze opnieuw verliefd werd, besloot ze alles op te geven voor de liefde. Zonder na te denken nam ze Paul in huis, die op dat moment dakloos was. Claudia maakte het niets uit en besloot hem, met schulden en al, in haar leven te omarmen. Maar dat betekent wel dat ze nu elk dubbeltje moeten omdraaien...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kijkers Chateau Meiland hebben de grootste schrik om Martien

Daarom is het extra bijzonder dat het gezin een weekje niet op de centen hoeft te letten. Ze halen dan ook alles uit de bijzondere dagen. Zo komt eindelijk de grote droom van de achtjarige Melany uit: paardrijden. En ook Paul kan eens een keer wat doen om zijn liefste in het zonnetje te zetten. Heerlijke tv!

Joey en Charlotte proberen ondertussen in het huis van Claudia en Paul alles op een rijtje te krijgen. Het stel is zwaar onder de indruk van de omstandigheden waarin ze leven en hebben niet anders dan bewondering voor het stel. Ook op Twitter is het geluid gisteravond meerendeel positief.

Kijk de aflevering van gisteravond hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!