Beeld © Martijn van Gelder

Deelname Expeditie Robinson grote wens Nicolette Kluijver

11 september 2019 08:33

Mocht Nicolette Kluijver (34) ooit stoppen als presentatrice van Expeditie Robinson, dan ziet ze een deelname aan de survivalshow wel zitten. Nicolette zou "meteen" meedoen. "Eén zijn met de natuur is mijn droom. En ik denk dat ik heel ver zou komen", zegt ze in Veronica Magazine.

"Eén zijn met de natuur is mijn droom"

Voorlopig zullen kijkers de presentatrice echter niet met een rommelende maag zien meedoen aan proeven. Vorige week zondag ging alweer het twintigste seizoen van Expeditie Robinson van start, haar zesde reeks. Wel werden er wat veranderingen doorgevoerd. Zo verhuisde de show naar zondagavond én van RTL 5 naar RTL 4. Ook werd Dennis Weening na jaren als presentator vervangen door Kaj Gorgels. Dat was voor Nicolette wel even wennen, want ze miste haar maatje wel tijdens de opnames. "We presenteerden het programma al jaren samen, dus het was even gek dat hij ineens weg was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver staat even stil bij opgroeiende kroost

Maar ook met Kaj kan ze het gelukkig ook goed vinden. "Hij is een vrolijke, positieve gast, dus dat klikt ook heel goed. Maar dat ik het met hem geweldig vond, wil natuurlijk niet zeggen dat ik Dennis niet heb gemist." Wel is ze gewend aan het onverwachte gedwongen vertrek van haar voormalige collega, die daar zelf destijds erg van baalde. "Soms loopt iets gewoon op een bepaalde manier. Vreemd genoeg ga je dan ook gewoon weer door, net zoals je dat zou doen als je advocaat of ambtenaar bent. Je past je aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening: 'Nieuwe seizoen Expeditie Robinson niet gezien'

Eerder deelde ze haar wens al in RTL Boulevard:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!