Beeld © RTL

Emma Wortelboer vuurt terug in Ranking the Stars

11 september 2019 21:41

In Ranking the Stars weten de BN’ers wat ze kunnen verwachten. Vooral keiharde grappen en opmerkingen van Paul de Leeuw. Nu is het de presentator zelf die niet gespaard wordt.

"Hoezo zeg jij zeuven?"

Emma Wortelboer krijgt de kans om haar lijstje te presenteren aan de desk. Haar messen zijn geslepen en de scherpe opmerkingen vliegen de deelnemers om de oren. Emma moest de vraag ‘wie is de beste gastheer voor de koning?’ invullen. Het begint al met het feit dat Emma het geen leuke vraag vindt, maar toch gaat ze ervoor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland 'vindt niets leuk' in Ranking the Stars

Wanneer Emma het commentaar voor Tim den Besten opleest, verstaat Paul haar niet. Hij denkt dat ze ‘lang’ zegt, maar het is toch echt ‘lam’ volgens Emma. Daarna heeft ze weer commentaar voor Paul. “Hoezo zeg jij zeuven? Zeuven zeggen alleen mensen die in het leger hebben gezeten en jij lijkt me nou niet echt…”, zegt ze terwijl ze de presentator van kop tot teen aanwijst. “Ho, ho, ho, ho, ik heb in het leger gezeten”, verdedigt Paul zich. Maar wanneer iemand naar zijn rang vraagt, grapt hij: “Zo een met snoepjes erin.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers gieren om Martien in Ranking the Stars

Even later wordt Viktor Verhulst genoemd door Emma. Er volgt een klein gesprekje met Paul over musicals, maar Paul vergist zich in de titel. Na een kleine, ongemakkelijke discussie zegt Emma: “Nummer vier... Ik red je even.” Gelukkig kan de presentator wel lachen om de ietwat brutale deelneemster.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!