Beeld © Netflix

Huh?! Jughead ontbreekt in nieuwe Riverdale-trailer

11 september 2019 20:56

Het laatste jaar van de middelbare school in Riverdale gaat heftig worden, blijkt uit de nieuwe trailer voor seizoen vier. En geen enkele van de castleden is zeker van hun plekje in de show, lijkt het.

Een zoektocht naar Jughead (Cole Sprouse), Betty (Lili Reinhart) die wordt geslagen met wat lijkt op een pistool, een schandaal rondom Veronica (Camila Mendes) en meer dan genoeg American football. Hoe ellendig het allemaal ook klinkt, ziet het er naar uit dat de koppeltjes in de show nog helemaal in de wolken zijn. Maar de nieuwe trailer levert wel behoorlijk wat vragen op bij de fans van Riverdale

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor in de agenda: op déze datum start Riverdale bij Netflix

Het is natuurlijk de vraag wat er precies is gebeurd met Jughead. Tijdens de lentevakantie verbrandden Betty, Archie en Veronica bijvoorbeeld zijn muts al. Is dit het moment dat hij verdwijnt? Of gebeurt dit eerder? Ook weet nog niemand waarom er iemand rondloopt met een pistool en Betty pijn doet. Bovendien is er nooit een antwoord gekomen op het mysterie rondom de Farm-leden die opeens verdwenen. 

Nu is het wachten tot de première van Riverdale op 10 oktober. Wie weet, misschien krijgen een aantal scholieren nog eens een diploma in hun laatste jaar op de middelbare school. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!