Beeld © Disney Pixar

Stop de persen: Disney+ is nu gratis te downloaden

12 september 2019 09:07

Hopelijk heb je een niet al te drukke dag voor de boeg, want geloof ons: voor dit nieuws wil je thuisblijven. Hoewel Disney+ pas halverwege november gelanceerd zou worden, is hij nu al te downloaden. Ja, nu! En het beste: het is helemaal gratis!

Lucky us, want Disney heeft hun nieuwe streamingdienst exclusief in Nederland uitgebracht. En dat betekent dat wij dus als eerste kunnen genieten van klassiekers zoals Beauty and the Beast, High School Musical en Monsters en co. Maar ook nieuwere films zoals Mary Poppins Returns, Incredibles 2 en alle films van Marvel zijn te bekijken via de dienst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helaas: er komt geen nieuwe Muppets-serie op Disney+

Je kunt de service zowel in de app als op je desktop gebruiken en is voor alle telefoons nu gratis te downloaden. Ook zijn er er apps voor de PlayStation 4, de Xbox One en voor LG-tv's met webOS.

Er zit wel één klein addertje onder het gras: het gratis abonnement geldt tot 11 november. Daarna betaal je €6.99 per maand. Maar als je voor die datum opzegt zit je nergens aan vast! Helaas kunnen we nog niet alles oneindig streamen. De series die exclusief voor Disney+ worden gemaakt komen namelijk pas 12 november naar de streamingdienst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de grootse plannen voor Disney+

Handig om te weten: je kan via de app ook series en films downloaden, zodat je lekker in de trein kan genieten van bijvoorbeeld Maleficent of Lizzie McGuire. Ook is er een handige tool die je kan helpen als je niet precies weet wat je moet kijken. Zo is er naast de keuze films of series namelijk ook een categorie 'Disney door de jaren heen', 'prinsessen' en 'Disney nature'. Handig!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!