Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Deze Expeditie Robinson-kandidaat smokkelde een condoom mee

17 september 2019 11:52

Deelnemers van Expeditie Robinson doen natuurlijk mee om te ontdekken hoe het is om te moeten overleven op een onbewoond eiland. Toch zijn er kandidaten die een klein hulpmiddeltje meenemen. Dit jaar smokkelde iemand een condoom mee naar de Filipijnen.

"Dit is dus heel gênant"

Eva Koreman (35) vertelt in een YouTube-video van NPO 3FM dat zij een kapotje mee probeerde te nemen. Dan vraag je je natuurlijk af waarom? Het schijnt namelijk dat als je lang in Expeditie Robinson zit je libido echt enorm keldert. Het was dan ook niet daarvoor, nee Eva wilde haar condoom gebruiken om andere smokkelwaar mee te nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jaap van Deurzen: 'Ik had gemener moeten zijn'

"Dit is dus heel gênant, ik had een condoom verstopt en vitaminepillen", legt ze uit aan Frank van der Lenden. Op de vraag wat ze met die condoom van plan was, reageert ze stellig: "Nouja, omdat ik niet wist hoe het zou gaan. Misschien moest ik het in mijn vagina stoppen." Zo ver kwam het alleen niet, want nog voor ze de kans kreeg om het weg te stoppen moest ze op de foto. Ze stopte de pillen snel in haar bh en de oplettende kijker kan ze zo zien zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelname Expeditie Robinson grote wens Nicolette Kluijver

Hier ze je de onthulling van Eva.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!