Beeld © RTL/Videoland

Temptation-ontknoping eindigt met een knaller

19 september 2019 09:24

Het Temptation Island VIPS-seizoen is tot een zinderend einde gekomen. Alle koppeltjes mogen elkaar weer zien bij het laatste kampvuur en, zoals het hoort, escaleert dit seizoen ook in de allerlaatste momenten. Let op: spoilers

“Wil je nog altijd met me trouwen?”

Iedereen is zenuwachtig en ziet op tegen de confrontatie met hun partner. "Weet je waar ik nog erger tegenop zie? Die reis naar huis", aldus Shirley. Pommeline is vooral bang dat Fabrizio verliefd is geworden of haar bedrogen heeft. "Ik denk dat het een en al gehuil wordt", zegt haar vriend. De eerste die bij Yolanthe en Kaj plaats mogen nemen zijn Liessinde en Orpheo, die slechts een week op het eiland verbleven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah showt laatste momenten van zwangerschap

Na het zien van beelden van elkaar lijkt de krullenbol het helemaal gehad te hebben met haar vriend en kijkt hem niet aan wanneer ze elkaar voor het eerst weer zien. Wanneer Yolanthe vraagt of de test geslaagd is, antwoordt Liessinde: "Naar mijn mening niet helemaal, nee." En "niet in mijn gevoelens, maar in het vertrouwen." Tóch besluit ze bij hem te blijven. "Ik geef hem wel die kans."

Pommeline en Fabrizio krijgen elkaar vervolgens weer te zien. Het is een waterval aan tranen wanneer ze elkaar onder ogen komen. “Ik denk dat ik achteraf gezien heel fel heb gereageerd op sommige beelden”, meent Fabrizio. Wanneer hij aangeeft heel graag nog iets te willen vragen, gaat hij op één knie: “Wil je nog altijd met me trouwen?” Er is geen twijfel voor Pommeline: “Ja, natuurlijk, gek.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Temptation-Yasmin en Damian zoenen erop los

Damian komt volledig in het zwart gekleed naar het laatste kampvuur. “Begrafenis, he”, zegt hij daarover. “Ik denk dat ik mezelf een beetje voor de gek heb gehouden aan het begin”, vindt Shirley. Het is een knoeperharde confrontatie. “Waarom wilde je hier in godsnaam aan meedoen?”, vraagt ze zich af. “Ik vind jou zo misselijk. Ik kots echt van jou”, meent ze. Vooral Damians vriendschap met Djamiah staat haar niet aan. “Mafkees”, zo omschrijft ze hem. “Ik denk dat dit een heel mooi afscheid is”, eindigt Damian het avontuur.

Dat het niet goed ging komen tussen Thomas en Yasmin was allang duidelijk. Het begint gelijk explosief tijdens hun eerste ontmoeting. Yasmin geeft haar ex-vriend bij aankomst een stuk zeep. “Hier, voor als je weer eens je handen moet wassen”, waarmee ze doelt op de stiekeme activiteiten van hem met verleidster Daniëlle. Volgens Thomas is zijn ex-vriendin de eerste die de fout inging en hij is alles vergeten wat hij tot op dat moment heeft gezegd. “Ik wist al van tevoren dat je de schuld in mijn schoenen zou schuiven”, reageert Yasmin daarop. “Ik heb altijd gezegd: als het uitgaat, blijven we maatjes. Maar ik kan je bij dezen vertellen: ik hoef je nooit meer te zien”, vertelt ze huilend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Sidney en Demi zetten punt achter relatie

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Bekijk dan de nieuwste aflevering van Temptation Gossip met Fabrizio! De spierbundel vertelt openhartig over zijn verbroken verloving met Pommeline, maar ook over zijn zoontje en overspel met verleidster Julia. 

Morgen zie je het verhaal van de kant van Pommeline in Temptation Gossip.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!