Beeld © Sony Pictures Television

Dragons' Den na ruim tien jaar weer terug op de buis

18 september 2019 18:37

De Nederlandse versie van het tv-programma Dragons' Den keert na ruim tien jaar terug op televisie. De nieuwe serie is volgend voorjaar te zien bij WNL op NPO 1, maakte de omroep woensdag bekend.

"Het ondernemerschap in Nederland is sinds die tijd sterk ontwikkeld, met veel meer ambitieuze mensen die kiezen voor het ondernemerschap"

De reeks, waarin ondernemers hun bedrijf pitchen aan succesvolle zakenmensen om zo een investering binnen te harken, wordt gepresenteerd door Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck. "Ik keek Dragons’ Den als student in Rotterdam en vond het toen al een leuk programma. Het ondernemerschap in Nederland is sinds die tijd sterk ontwikkeld, met veel meer ambitieuze mensen die kiezen voor het ondernemerschap. Ik verwacht een hoog niveau bij de deelnemers en een gevarieerde groep Dragons met sterke karakters", reageert hij enthousiast op zijn presentatieklus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ophef om emancipatie-uitspraak Sander Schimmelpenninck

Dragons' Den, dat in verschillende landen wordt uitgezonden, was ruim tien jaar geleden ook al te zien bij de publieke omroep. Dat eerste seizoen werd gepresenteerd door voormalig Quote-hoofdredacteur Jort Kelder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!