Beeld © Videoland

Komen Sebastiana en Martin ooit weer samen?

19 september 2019 22:20

Dik twee maanden na de grande finale van Love Island maakt Videoland de balans op. Wie zijn er nog altijd samen? En tussen welke Islanders is het definitief over?

“Ik heb het gevoel alsof ik een beetje in de steek ben gelaten"

Voor Love Island: De Reünie komen alle Islanders nog een keer samen om terug te blikken op het avontuur van hun leven. Het is voor niemand een verrassing dat de grote winnaars van het programma, Denzel en Aleksandra, nog altijd een item zijn. Op Instagram is te zien hoe gek de tortelduifjes op elkaar zijn. "Wij zijn heel dankbaar voor Love Island, dat we elkaar daar hebben leren kennen”, vertellen ze nog even in love tijdens de aflevering.

Ook Kelly en Matty gaan nog altijd goed. “Ik ben in ieder geval heel erg verliefd”, kust Kelly haar vriendje, die (gelukkig) hetzelfde voelt voor haar. Zijn ‘relatie’ met Melany is helemaal over. “Dat is iets wat ik heb afgesloten”, biecht hij op tijdens de aflevering. “Ik had al een beslissing gemaakt.” En die beslissing was Kelly.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Love Island-Melany in tranen tijdens confrontatie met Matthy

Ook finale-koppel Stenn en Rowéna zijn nog altijd “smoorverliefd” op elkaar. “Je leert ook met elkaar om te gaan”, beaamt ‘Loco Ro’. Het stel ziet elkaar bijna elk dag en reist op en neer tussen Amsterdam en Antwerpen.

Sebastiana en Martin zijn niet langer samen. Een break-up die niemand, maar dan ook echt niemand, had zien aankomen. Ook de andere Islanders niet. “In de villa dacht ik echt dat zij het sterkste koppel waren”, gooit Rowena in de groep. Kelly wist ook zeker dat zij de winnaars zouden zijn van het programma.

“Ik hou van hem, maar wel als vriend”, vertelt Seba bij haar aankomst. Het was dan ook Martin die een einde maakte aan hun relatie. “Ik weet dat ik de oorzaak was. De liefde kwam niet meer van mijn kant. Dat ging niet meer.” En dat terwijl ze in Love Island stapelgek op elkaar waren. Volgens Seba zaten hun dromen in de weg. “Ik wist niet dat we volgens zijn regels moesten leven.” Toch voelen de twee nog altijd veel voor elkaar. “De liefde die ik voor hem voel, is er nog altijd. Ik denk dat dat gewoon tijd nodig heeft”, besluit Seba.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Berichtje! Deze Love Island-singles zijn ready for love

Maar het is niet alleen spannend hoe Seba en Martin op elkaar reageren, maar ook hoe de pittige tante omgaat met de andere meiden. Het is namelijk geen geheim dat Seba na hun break-up Aleksandra en Rowéna ontvolgde op Instagram. Maar volgens Aleks is de lucht inmiddels geklaard, al is hun vriendschap niet meer zo hecht. “Het is niet meer dat we beste vriendinnen zijn, zoals in het huis”, vertelt ze aan de rest.

En dat voelt ook Seba. “Ik heb het gevoel alsof ik een beetje in de steek ben gelaten door een paar mensen (…) Rowéna en Aleks beschouwde ik als mijn beste vriendinnen in de villa. En het feit dat wij heel weinig contact hebben gehad, deed mij heel veel pijn”, biecht ze op. Maar toch heeft ze nu besloten het te laten rusten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lekker bezig: Love Island-Matthy brengt eerste single uit

Love Island: De Reünie is vanaf nu te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!