Beeld © Hulu Originals

Fans zijn overtuigd: June overleeft seizoen 4 Handmaid's Tale niet

19 september 2019 16:21

Het derde seizoen van Handmaid's Tale zit erop en het speculeren over seizoen vier kan beginnen. Wat gebeurt er met June? En gaat ze Hannah terugvinden? Over één ding zijn fans het wel eens: June zal het vierde seizoen niet overleven.

Let op: dit bericht bevat spoilers van het derde seizoen.

"Ik hoop dat haar verhaal zo eindigt"

Seizoen drie van The Handmaid's Tale eindigde met een knaller: June redde met behulp van andere handmaids tientallen kinderen uit Gilead. Toch wist ze haar eigen dochter Hannah niet te redden. Precies daarom denken mensen dat ze het volgende seizoen niet zal overleven.

Op Reddit gaan er hele theorieën rond van hoe June haar dochter zal redden en in de strijd zelf ten onder zal gaan. "Ze redt Hannah en krijgt haar thuis bij Luke en ze redt Nick en zorgt ervoor dat hij bij Holly komt", schrijft een fan. "De twee mannen zullen samen hun dochters opvoeden, waardoor ze elkaar als zussen zullen zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Handmaid's Tale krijgt vierde seizoen

Volgens fans zou dit een prachtig einde zijn van de serie. "Ik hoop dat haar verhaal zo eindigt", schrijft een ander. "Met Hannah veilig." Voor een andere fan duurt het nu al te lang: "Ik had het mooi gevonden als ze was gestorven aan het einde van seizoen drie. Dat het laatste ding dat ze ziet het opstijgende vliegtuig is."

Of dit echt zo gaat lopen, is natuurlijk nog even afwachten. Het derde seizoen is pas net afgelopen. Er is al wel een vierde reeks aangekondigd, maar wanneer dit op de buis komt, is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!